Hoppa till sidans innehåll

Frisbeegolfbanan


Om Eksjö Frisbeegolfbana

Det är alltid gratis att spela på banan om den inte är uppbokad vilket då annonseras på plats och/eller på klubbens facebooksida.

Eksjö Frisbeegolfbana är en skogsbana i kuperad, mestadels skogsbeklädd natur. Banan reviderades under vintern 2017/2018 pga byggnationer på banan och öppnades igen formellt 22 april 2018. De första 7 hålen är något mer nybörjarvänliga än de sista 11, som bjuder på större utmaningar.

Banrekordet på ordinarie layout är -9 (49 kast) och innehas av Eksjöspelarna Gustav Dahlén, Samuel Svahn och Filip Dahlén. Vid större tävlingar används en tävlingslayout, vilket innebär att hål 1 och 7 är modifierade och betydligt svårare. Banrekord på tävlingslayout är också -9 och innehas av Linus Carlsson sedan 4 maj 2019.

Banan är belägen nära Eksjö Camping centralt i Eksjö. Det är gratis att gå runt banan och uthyrning av frisbees sker vid Eksjö Camping 15 juni-15 augusti. Där finns även café och toaletter. Under höst och vår sker discuthyrning tills vidare på Intersport, vilket är öppet vardagar samt lördagar till kl 14.

Uppdaterad: 09 AUG 2018 10:26 Skribent: Jonas Eriksson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Eksjö Frisbeegolf - Frisbee
c/o Johnny Nilsson, Fridkullavägen 1
57534 Eksjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: eksjofrisbeegolf@gma...

Se all info