Hoppa till sidans innehåll

Integritetspolicy

25 MAJ 2018 15:28
  • Skapad: 25 MAJ 2018 15:28

Denna integritetspolicy deklareras för att klargöra att medlemmars personuppgifter behandlas korrekt enligt EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

Vad är personuppgifter och vad är en behandling av personuppgifter?

Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan knytas till en person som är i livet. Exempel på personuppgifter är namn, personnummer, adress, e-postadress, telefonnummer, bild etc. Känsliga personuppgifter kan t.ex. vara uppgifter om din hälsa. En behandling av personuppgifter är allt som görs med dem, exempelvis insamling, bearbetning, ändring, lagring, utlämning, avidentifiering eller radering.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

Vår förening hämtar in uppgifter i första hand direkt från dig. Det gäller namn, personnummer, e-postadress, telefonnummer och adress. Dessa uppgifter kompletteras och uppdateras av föreningens sekreterare (eller utsedd registeransvarig). Varför behandlar vi dina personuppgifter? Som en förutsättning för att du ska kunna vara medlem behöver vi registrera uppgifter om dig för att hantera ditt medlemskap.

Hur länge behandlar vi personuppgifterna?

Vi spar dina uppgifter så länge du är medlem och därefter så länge vi är rapporteringsskyldiga för t.ex. stöd. Vi publicerar och arkiverar också vissa personuppgifter i resultatlistor och annan dokumentation från föreningens verksamhet, som längst till föreningens upplösning. Utlämnande av dina personuppgifter I de fall föreningen nyttjar externa parter för att hantera administration (t.ex. försäkring) överlämnas uppgifter till dessa i nödvändig utsträckning.

Vem är ansvarig för behandlingen av dina uppgifter?

Det är styrelsen som är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Har du frågor som rör behandlingen av dina personuppgifter, kontakta någon i styrelsen via This is a mailto link. Dina rättigheter Du kan läsa mer om dina rättigheter hos Datainspektionen: KLICKA HÄR. Du kan lämna klagomål om föreningens hantering av dina personuppgifter direkt till Datainspektionen. Du har även rätt att få information om behandlingen av dina personuppgifter. En sådan begäran skickas till föreningens sekreterare via This is a mailto link. Övriga frågor rörande behandlingen av dina personuppgifter skickas till samma epost.

Skribent: Jonas Eriksson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Eksjö Frisbeegolf - Frisbee
c/o Jonas Eriksson, Kapellvägen 20
57539 Eksjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info