Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Att bli medlem

Medlemsavgift är 150 kr/år om man är 9 år eller äldre, annars är det gratis. Det är alltid gratis att spela på banan om den inte är uppbokad vilket då annonseras på plats eller på klubbens facebooksida. För att bli medlem betalar man via föreningens swishnr 1233883709 där man då anger namn, personnr och epostadress. Om man är under 9 år blir man medlem genom att skicka in epostadress och personnummer till This is a mailto link

När man betalat medlemskap berättigar detta till rabatt vid inköp av discar via discsport.se. Medlemskapet ger även möjlighet till deltagande vid träning, klubbmästerskap, Kvällsdiscen och andra aktiviteter anordnade av klubben.

Om föreningen

Den ideella föreningen Eksjö Frisbeegolf grundades under hösten 2014 med syftet att anlägga en frisbeegolfbana i Eksjö. Styrelsen består under 2020 av Tim Peterson (ordf.), Johnny Nilsson (kassör), Tobias Lingh, Marcus Brinkhammar samt Gustav Dahlén. Information om föreningen finns förutom på denna hemsida att hitta via Facebookgruppen Eksjö Frisbeegolf. I föreningen finns ett mediautskott Highland Discgolf Productions, som publicerat videos från tävlingar i Eksjö, men även flera andra tävlingar i landet. Videoklipp finns att hitta på Highland DPs youtubekanal.

Om Frisbeegolf/Discgolf

Principen för frisbeegolf (eller disc golf) är densamma som för vanlig golf, dvs. det gäller att komma runt banan på så få kast som möjligt. Det är kravlöst, billigt och gör att du kommer ut i naturen och rör på dig. Det skiftande landskapet utgör själva banan, vilket gör att en runda även innebär en skön promenad i Eksjös vackra skogsområden. 

Vill man stödja föreningen finns Swishnr 1233883709.

Uppdaterad: 25 FEB 2018 13:54

Postadress:
Eksjö Frisbeegolf - Frisbee
c/o Johnny Nilsson, Fridkullavägen 1
57534 Eksjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: eksjofrisbeegolf@gma...

Se all info